You are currently viewing POZIVAMO VAS U OBITELJSKO SAVJETOVALIŠTE NA TRIBINU O UDOMITELJSTVU DJECE

POZIVAMO VAS U OBITELJSKO SAVJETOVALIŠTE NA TRIBINU O UDOMITELJSTVU DJECE

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji pozivamo vas na panel predavanje o podršci udomiteljstvu djece koji će se održati u Bračnom i obiteljskom savjetovalištu (Gundulićeva 5) u srijedu 15. svibnja 2024. godine s početkom u 19.30. Svojim dolaskom dajte podršku djeci i ovoj važnoj temi. U panel diskusiji sudjeluju socijalna radnica Tanja Marčac Srdarević iz Hrvatskog zavoda za socijalnu skrb, tim za udomiteljstvo, psihologinja i psihoterapeutkinja Ivana Tabak iz Maestrala, ravnateljica Maestrala Jelena Burazin te udomitelji bračni par Ivanka i Željko Dabro.
Saznajte iz prve ruke je li udomiteljstvo za vas ili vaše bližnje, tko sve može postati udomitelj, koliko traje edukacija, kako se obavlja matching djece i udomitelja te kako teče prilagodba.

Poslušajte svjedočanstvo zašto je bračni par Ivanka i Željko Dabro odlučio udomiti petero djece uz troje biološke djece i saznajte više o radostima i izazovima udomiteljstva. Postavite pitanja psiholozima i socijalnim radnicima, članovima stručnim timova za udomljavanje u Splitu. Radujemo se Vašem dolasku kojim ćete dati podršku i iskazati solidarnost i sućut za djecu koja su među nama, a čiji život nije počeo idealno i koja trebaju našu pomoć da odrastu u autentične i odgovorne osobe.

Svi ste dobrodošli u Obiteljsko savjetovalište!