You are currently viewing Održana radionica izrade prirodne kozmetike u sklopu programa „Dječji osmijeh“

Održana radionica izrade prirodne kozmetike u sklopu programa „Dječji osmijeh“

U srijedu, 14. svibnja 2024. godine, u prostorijama Dječjeg Caritasa „Dječji osmijeh“, održana je druga po redu radionica izrade prirodne kozmetike. Ovaj put, mališani su se okušali u izradi balzama za usne, koristeći isključivo prirodne sastojke. Pod stručnim vodstvom predane volonterke, djeca su s velikim entuzijazmom učila o blagodatima prirodnih sastojaka. Nakon uvoda, mališani su krenuli u kreativni proces izrade svojih vlastitih balzama za usne.

Cilj ovih radionica je pružiti djeci korisne vještine, potaknuti njihovu kreativnost i svijest o važnosti korištenja prirodnih proizvoda za njegu kože. Kroz ove aktivnosti, djeca ne samo da se zabavljaju, već i uče vrijedne lekcije o zdravom načinu života.

Radionica je održana u sklopu programa „Dječji osmijeh“ koji ima za cilj pridonijeti podizanju kvalitete života djece. Ovaj program sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Sadržaj ove objave je u isključivoj odgovornosti Caritasa SMN i ne odražava nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.